Parlem amb l'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas
 
Creu Roja Sant Feliu de Guíxols - Vall d'Aro necessita joguines sobretot per a nens d'al voltant dels 10 anys. Que cap criatura es quedi sense regals de Reis és el seu propòsit i per això ja fa setmanes que han engegat la campanya "Els seus drets en joc". Ara, en plena fase d'embolicar regals, fan una crida per rebre l'última empenta.   
 
L'alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, en el seu pas pel 'Parlem amb l'alcalde' ha fet balanç dels dos primers anys de govern de la ciutat i ha avançat com estan els projecte que tenen en marxa o en cartera.
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols afirma al Parlem amb l'Alcalde que obrirà els col·legis electorals perquè els ganxons puguin votar amb normalitat i envia un missatge d'unitat i fermesa del món local davant de la ofensiva de l'estat espanyol.
 
L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, valora l'actualitat municipal repassant qüestions com la liquidació de l'herència Anlló, els nous itineraris segurs a les escoles, l'exposició Thyssen i la desfeta del conveni amb Can Serra o la fusió de les associacions de comerciants.