L'alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, repassa a l'espai de Parlem amb l'Alcalde diferents qüestions d'actualitat com la necessitat de millorar els accessos al municipi, la temporada turística, les ordenances fiscals i pressupost o els principals projectes que engegarà el nou govern.
 
L'Alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit Jordi Cordón va passar pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on va fer balanç del primer any de legislatura i va abordar temes polèmics com els Correbous al municipi, l'okupació d'un casalot abandonat o la platja per a gossos de l'Estartit, entre d'altres.
 

PARLEM AMB L'ALCALDE Jordi Cordón

  L'alcalde de Torroella de Montgrí-L'Estartit, Jordi Cordón, fa balanç dels primers 100 dies de govern i avança com es planteja el darrer trimestres de l'any.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, lamenta l'actitud de Costes durant l'execució de les obres de reforç de la seguretat i de reparació del passeig dels Griells, una infraestructura malmesa pels temporals marítims en els darrers anys.
 
L'alcalde, Jordi Cordón, assegura que la precampanya electoral cap a les eleccions municipals que s'han de celebrar a la primavera del 2015 han començat fa setmanes.