PARLEM AMB L'ALCALDE de Torroella-L'Estartit 
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí fa balanç d'equador d'una legislatura on ha estat primer tinent d'alcalde durant un any i batlle durant el segon. Repassa també qüestions d'actualitat com la polèmica dels correbous o la gestió de la temporada alta en matèria turística, ocupacional o de carreteres.
 
L'Alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit Jordi Cordón va passar pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on va fer balanç del primer any de legislatura i va abordar temes polèmics com els Correbous al municipi, l'okupació d'un casalot abandonat o la platja per a gossos de l'Estartit, entre d'altres.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, repassa a l'espai de Parlem amb l'Alcalde diferents qüestions d'actualitat com la necessitat de millorar els accessos al municipi, la temporada turística, les ordenances fiscals i pressupost o els principals projectes que engegarà el nou govern.
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, lamenta l'actitud de Costes durant l'execució de les obres de reforç de la seguretat i de reparació del passeig dels Griells, una infraestructura malmesa pels temporals marítims en els darrers anys.