PARLEM AMB L'ALCALDESSA de Pals Sílvia Monar

L'Alcaldessa de Pals Sílvia Monar, va passar pel plató de TV Costa Brava per repassar els actes del nadal al seu municipi, parlar sobre els pressupostos i les ordenances fiscals. També sobre inversions com la de la Torre de les Hores o la manca de cobertura al poble entre d'altres.
 
L'Alcalde de Vall-Llobrega, Rufino Guirado, ha passat per TV Costa Brava on ha parlat del contenciós pel Circuit de Motocross, els pressupostos i ordenances fiscals, l'escola de Vall-Llobrega i el Polivalent del poble que s'està construint.
 
El batlle de Mont-ras, Carles Salgas, explica els projectes que s'engegaran aquest mandat per tal de transformar el poble, com són l'ampliació del pavelló, l'adequació del centre històric o la reivindicació d'un centre cívic. Salgas també ha parlat de les dues cites primaverals del calendari: la jornada solidària dels Mossos d'Esquadra i l'Oncolliga i la festivitat de Corpus.
 
L'alcalde de Forallac, Josep Sala, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on ha explicat els plans de l'Ajuntament per la rectoria de Fitor, ha parlat de la contaminació de l'aigua potable d'aquest estiu, del nou contracte d'escombraries o de la Carbonera entre d'altres.
 
L'alcalde, Carles Salgas, fa balanç de l'àmplia majoria absoluta que va assolir CiU a les passades eleccions municipals a l'ajuntament de Mont-ras i diu que la feina dels propers quatre anys se centrarà en transformar el poble i projectar una nova imatge del municipi.