Calonge-Sant Antoni. PRECS I PREGUNTES amb el regidor d'ERC de Calonge-Sant Antoni, Martí Fonalleras.
 
El regidor d'Hisenda de Calonge, Albert Ros, repassa a l'espai de Precs i Preguntes les característiques principals del pressupost pel 2017, aprovat aquest dimarts en ple extraordinari.
 
El regidor de mobilitat i transparència David Llensa va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va explicar els motius que hi ha al darrere del seu canvi de cartera. Fins ara ocupava l'àrea de noves tecnologies. També ha parlat de la feina feta en transparència i de l'actuació del seu partit dins del govern.
 
La regidora d'Avancem - MES a Calonge - Sant Antoni, Elisenda Pérez, valora a l'espai de Precs i Preguntes les ordenances fiscals i l'estat de l'urbantizació de Mas Pere i explica les propostes del seu grup pels pressupostos pel 2017.
 
El portaveu socialista al govern de Calonge i Sant Antoni i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Habitatge a l'Ajuntament, Arturo Prades, ha passat per l'espai Precs i Preguntes per explicar que el mes de desembre s'inaugurarà el viver d'empreses al Palau Firal.