El regidor del PSC de Palamós, Joan Ortuño, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava per valorar l'ordenança d'animals de companyia aprovada recentment pel ple després d'un procés de participació ciutadana. 
 
 A un mes per tancar la temporada de creuers el regidor de turisme de Palamós, Emili Colls, ha valorat molt positivament com ha evolucionat i ha criticat fortament al govern de l'Estat per la seva inacció davant que Palamós comenci a operar com a port Schengen.
 
La regidora d'Ensenyament Natàlia Casellas, va passar pel Precs i Preguntes per fer balanç de l'inici de curs i dels projecte que té la seva àrea per aquest nou any acadèmic. 
 

PRECS I PREGUNTES amb Vanesa Mányik (Palamós)

La regidora no adscrita a l'Ajuntament de Palamós Vanesa Mányik passa per l'espai Precs i Preguntes per valorar la seva sortida del Partit Popular. La decisió la va prendre l'1 d'octubre i va fer efectiva la seva renúncia al partit l'endemà dilluns. Ara ha passat a ser regidora no adscrita a l'ajuntament.
 
El regidor de medi ambient i joventut de Palamós, Xavier Lloveras, explica el desplegament especial que s'ha fet per aquest estiu en matèria de platges i de neteja viària a més d'altres qüestions municipals com els canvis en els contenidors per millorar el reciclatge al municipi.