El portaveu de MES a Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va parlar sobre la comptabilitat municipal, l'aparcament de la Corxera o el futur del Museu Thyssen.
 
El regidor d'urbanisme de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, repassa a l'espai de Precs i Preguntes les principals obres i projectes que es portaran a terme a la ciutat durant els propers mesos, entre els quals destaquen el nou aparcament, les actuacions a la zona de Bujonis o diverses tasques d'acondicionament de carrers.
 
Dolors Ligero (CiU) va passar pel Precs i Preguntes on va criticar l'actitud de l'alcalde Carles Motas envers l'oposició i va defensar la posició del seu grup en temes com les Cases del Baldiri, el Guíxols Arena o la reordenació de l'Espai Port.
 
Dolors Ligero (CiU Sant Feliu de Guíxols) va passar pel programa Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va parlar de la recollida de signatures per demanar un aparcament soterrat al Passeig Marítim, criticar l'opacitat del Govern en el tema del nou contracte d'escombraries i aclarar la seva posició respecte el Guíxols Arena.
 
El regidor d'Educació de Sant Feliu de Guíxols, Josep Ramón Llobet, admet que la construcció del nou institut, que ha de substituir l'edifici actual de l'IES Sant Elm, és urgent perquè en tres anys no podrà acollir més alumnes perquè ha quedat antic i petit.