El regidor de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras, ha passat pel Precs i Preguntes per fer balanç dels dos primers anys de mandat i valorar qüestions d'actualitat de Sant Feliu de Guíxols com la retirada del nom d'Antoni Vidal de la Rambla, la polèmica de les pilones o la borsa d'habitatge social del municipi.
 
El regidor de cultura de Sant Feliu de Guíxols Jordi Vilà va passar pel plató de TV Costa Brava per fer balanç del Guíxols Flors i parlar de les nombroses activitats culturals que hi ha organitzades a la ciutat aquesta primavera.
 
El portaveu de MES a Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on va parlar sobre la comptabilitat municipal, l'aparcament de la Corxera o el futur del Museu Thyssen.
 
El regidor d'urbanisme Josep Saballs ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet repàs de les diferents obres que s'han fet i es faran a la ciutat i ha respost les crítiques per les pilones del barri del Puig. 
 
El regidor d'urbanisme de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, repassa a l'espai de Precs i Preguntes les principals obres i projectes que es portaran a terme a la ciutat durant els propers mesos, entre els quals destaquen el nou aparcament, les actuacions a la zona de Bujonis o diverses tasques d'acondicionament de carrers.