El portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Sebastian Mateo, ha passat per l'espai Precs i Preguntes on ha exposat el seu desacord amb el Pressupost que la setmana que ve el govern cristinenc portarà a aprovació.
 
El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Santa Cristina, Josep Llensa, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet balanç de l'any de govern de l'equip que dirigeix Xevi Sala i on ha destacat la col·laboració que està oferint el seu partit a diferència del que li va passar a ell quan era alcalde. Llensa també ha parlat de la compra de terrenys per la ciutat esportiva de la UE Llagostera i la macrogranja de pollastres de Solius. 
 
El regidor del Partit Popular, Sebastián Mateo, ha fet balanç dels primers sis mesos de govern de Santa Cristina d'Aro. També ha valorat les ordenances fiscals, les que considera que s'haurien d'haver baixat.
 
El portaveu d'Emprenedors per Santa Cristina d'Aro, Julio Rico, diu que no veu diferències entre la dreta i l'esquerra i assegura que el pressupost 2016 és una còpia de l'anterior. A més, Rico lamenta que l'equip de govern no ha comptat amb la oposició per redactar els números, i que ha desestimat sistemàticament les 18 esmenes que han presentat.
 
El portaveu d'Emprenedors per Santa Cristina, Julio Rico, no està d'acord amb la majoria de les decisions que ha pres fins ara el govern d'ERC, PSC i Guanyem.