El regidor de promoció econòmica i participació ciutadana de Torroella de Montgrí, Marc Calvet, ha participat al Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha fet balanç dels pressupostos participatius i ha valorat la prèvia de la Fira de Sant Andreu. 
 
El portaveu del PDeCAT a l'ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, reaferma el seu compromís amb la celebració de les vaquetes i demana al govern que deixi votar i celebrar una consulta popular perquè sigui la ciutadania qui en decideixi el futur.  Cordón també fa balanç dels dos anys de mandat, el primer dels quals va viure com a alcalde.
 
El regidor de Promoció Econòmica de Torroella de Montgrí ens explica els continguts de la Fira de Sant Andreu que arriba aquest cap de setmaba a la 623a edició.
 
El regidor d'urbanisme i esports, Jordi Colomí, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava per repassar els diferents projectes que la seva àrea té a l'Estartit i Torroella per aquesta legislatura.
 
El portaveu de Convergència i Unió a Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, es mostra sorprès amb la proposta de pressupostos de l'actual equip de govern, que considera agosarats per preveure inversions pel 2020 i poc d'esquerres per preveure retallades.