Des del 6 de maig fins al 5 de juny torna a Begur la Campanya gastronòmica del Peix de Roca. Ens en parla Eugeni Pibernat, Regidor de Promoció Econòmica de la vila.
 
Aquest proper divendres, dissabte i diumenge Begur es vesteix de blanc per viure la 12a edició de l'exitosa Fira d'Indians. A l'oferta ja habitual de cada any s'hi suma un espai renovat com és la plaça Esteve i Cruanyes, la nova plaça dels Indians i 350 places d'aparcament noves.
 
Begur aposta per les tradicions amb la Fira de la Castanyera. Un esdeveniment familiar amb el qual la vila vol atraure visitants i fer front a les tradicions foranes.
 
El regidor de Solidaritat, a l'oposició, Marià Renart, critica la falta de voluntat de concens del govern municipal, la seva gestió i transparència vers diferents temes com el pressupost municipal i les ordenances de l'any 2015, la computació dels ingressos del local social d'Esclanyà o les obres de la plaça d'Esteve i Cruañas.
 
Encara que els dies centrals de la Fira d'Indians són el 5, 6 i 7 de setembre, el darrer cap de setmana d'agost, la vila ja acull les primeres activitats com ara la posada en marxa d'una exposició, visites guiades o un taller de balls cubans.