Els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig torna al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge la fira Expohabitat. Ens en parlen Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge - Sant Antoni, i Ricard Carbonell, dinamitzador de Promoció Econòmica.  
 
El Mercat Medieval de Calonge arriba a la seva 20ª edició amb novetats. Ens en parla Marta Geli, regidora de cultura de Calonge - Sant Antoni.  
 
L'escriptora Susanna Pérez presenta aquest divendres a la Biblioteca Pere Caner de Calonge (20:00h) "Fragàncies". Es tracta del primer llibre de la poetessa, un recull de poesia eròtica i amorosa pensat per un ampli ventall de public.
 
La Sala Fontova de Calonge acull aquest divendres a les 8 del vespre la presentació pel llibre "Dòlmens, coves i menhirs" de Pau Roig i Xavier Niell. Es tracta d'una guia que recull els principals monuments megalítics del Baix Empordà, el Gironès i la Selva que ha editat la Revista del Baix Empordà.
 
La Colla Els Trepelles està enllestint els preparatius pel Pessebre Vivent de Calonge que aquest any es podrà visitar els dies 26 de desembre, 1 i 8 de gener.