Dijous 30 de novembre tindran lloc a Calonge unes jornades de coworking destinades a empreses i emprenedors. L'acte estrella serà la conferència de Victor Küppers al Palau Firal de Sant Antoni. En parlen Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica, i Ricard Carbonell, dinamitzador de promoció econòmica.
 
La secretària de l'Ateneu Popular Esther Loaisa explica el programa de les Jornades Europees de Patrimoni 2017 a Calonge i Sant Antoni.
 
A partir del 28 de juliol Calonge celebra les Trobades Culturals organitzades pel Centre d'Estudis Calongins Colónico. Ho farà amb tres conferències. Una sobre la relació entre l'Alguer i Catalunya, una altra sobre el retaule del Castell de Calonge i finalment una sobre Caterina Albert. 
 
Festival d'art eròtic amb música i poesia ofertes per nombrosos artistes el dissabte 9 de setembre a les 19:00 al Castell de Calonge. Taquilla inversa. El 100% de la recaptació es donarà a la Fundació Esclerosi Múltiple de Girona.
 
L'associació de comerciants de Calonge enceta la programació 'Nits a la fresca' amb 'Moda a la fresca' aquest dissabte a la plaça Major del nucli. Es tracta d'una desfilada de moda on hi participen la botiga Sa Pubilla, la línia de moda infantil Bendita Locura Kids i els estilisme de Olga Triviño.