El proper 18 de març tindrà lloc a Santa Cristina una jornada lúdico-esportiva per posar l'esport a l'abast de tothom. L'organitzen 3 escoles girionines d'educació especial que volen demostrar que es pot practicar esport adaptat i a la vegada aconseguir recursos econòmics per poder finançar projectes educatius i terapèutics. La jornada començarà a les 10h amb una marxa adaptada de 3km i una de més llarga de 10km. A la zona esportiva de Santa Cristina hi haurà un espai de jocs adaptats i al migdia se celebrarà un concert amb l'Orquestra Di-Versiones.
 
Una enquesta realitzada a 80 dones ateses durant l'embaràs, el part i el puerperi a l'Hospital de Palamós ha resolt que el grau de satisfacció d'aquestes és d'un 8,58, per sobre de la mitjana catalana. L'Hospital de Palamós és dels hospitals públics catalans més ben valorats per les parteres.
 
Emporhotel és un dels socis del projecte europeu OPTIFEL, que des del 2013 realitza diversos estudis per millorar l'alimentació i l'apetència pels aliments a la tercera edat. Més de 300 persones del Baix Empordà han participat en les investigacions.
 

L'ENTREVISTA: Tirita Clown

La Patrícia Corchado i l'Elena Ballester són "Tirita Clown", un duo clown que reparteix somriures als hospitals, i han vingut a parlar-nos de la seva tasca i del "Giving Tuesday", el dia internacional de donar.
 
Concepción Robledillo ha publicat un llibre de versos i poesies que es diu 'El Despertar' amb el suport de la delegació de l'Oncolliga de Palamós.