El secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvador, ha visitat l'espai de Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava per explicar el conveni de col·laboració que s'ha signat des de l'Agència Tributària de Catalunya amb el Consell Comarcal del Baix Empordà així com les seves implicacions.
 
Del 13 al 21 de maig el Club de Tennis La Bisbal acull la segona edició del Torneig Internacional de Tennis Femení de La Bisbal. En parlen Marta Sánchez, directora del torneig, i Xavier Ponsatí, president del CT La Bisbal.
 
El president i el tresorer de la Federació de Comerç de La Bisbal d'Empordà presenten totes les accions que els comerciants han impulsat per dinamitzar el comerç durant aquestes festes. 
 
Aquest dissabte 18 de març la unió de comerciants de La Bisbal d'Empordà donarà la benvinguda a la primavera amb una jornada festiva que inclourà una cercavila, la inauguració d'una sèrie de flors de ceràmica a la zona de l'Aigüeta, un concert i un vermut.
 
La Bisbal d'Empordà acollirà els propers 5 i 6 d'agost la primera edició del Festival Internacional de curtmetratges de ficció. Els seus organtizadors n'expliquen tots els detalls.