Ha arrencat la 7a edició del Tastaolletes a La Bisbal d'Empordà, una campanya que combina gastronomia i ceràmica i que ho fa amb conferències, exposicions i desgutacions.
 
Aquest divendres s'aixeca el teló de la Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà i Eva Gasull, portaveu de la Fira del Circ, explica tots els detalls de la programació a l'espai de l'Entrevista de Televisió Costa Brava.
 
Del 13 al 21 de maig el Club de Tennis La Bisbal acull la segona edició del Torneig Internacional de Tennis Femení de La Bisbal. En parlen Marta Sánchez, directora del torneig, i Xavier Ponsatí, president del CT La Bisbal.
 
El secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvador, ha visitat l'espai de Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava per explicar el conveni de col·laboració que s'ha signat des de l'Agència Tributària de Catalunya amb el Consell Comarcal del Baix Empordà així com les seves implicacions.
 
Aquest dissabte 18 de març la unió de comerciants de La Bisbal d'Empordà donarà la benvinguda a la primavera amb una jornada festiva que inclourà una cercavila, la inauguració d'una sèrie de flors de ceràmica a la zona de l'Aigüeta, un concert i un vermut.