Aquest dissabte 18 de març la unió de comerciants de La Bisbal d'Empordà donarà la benvinguda a la primavera amb una jornada festiva que inclourà una cercavila, la inauguració d'una sèrie de flors de ceràmica a la zona de l'Aigüeta, un concert i un vermut.
 
El president i el tresorer de la Federació de Comerç de La Bisbal d'Empordà presenten totes les accions que els comerciants han impulsat per dinamitzar el comerç durant aquestes festes. 
 
El Centre Esportiu C.T. La Bisbal ha convocat, un any més, l'Obert Visió i Foc Ciutat de la Bisbal que es celebrarà entre els dies 20 i 27 de juny. El torneig bisbalenc dona el tret de sortida al circuit de tornejos que es faran aquest estiu a diferents poblacions del Baix Empordà.
 
La Bisbal d'Empordà acollirà els propers 5 i 6 d'agost la primera edició del Festival Internacional de curtmetratges de ficció. Els seus organtizadors n'expliquen tots els detalls.
 
Cada dijous a la tarda atendran les consultes i problemes dels veïns i veïnes del municipi a la nova seu del carrer de Pompeu Fabra, número 3. Presenten un programa d’activitats de divulgació, cursos de formació i xerrades sobre l’actualitat política i social.