Derrota dolorosa del Palamós a Castelldefels (2-0)

Derrota de les que fan mal del Palamós a Castelldefels. Sobretot per com van anar les coses al llarg del partit: els de Joan Màrmol van completar una bona primera meitat en la que només va faltar que la pilota entrés a la porteria local, però van oferir una imatge pobra a la segona i mai van saber sobreposar-se a un gol del Castelldefels tornant del descans. 
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Joan Màrmol, entrenador del Palamós
 
Va començar molt bé el Palamós, amb la idea de gaudir de la pilota i portar el joc a camp contrari. La primera mitja hora va ser de manual i només va faltar tenir una mica més de punteria. Entre les accions més destacades, una rematada de còrner d'Akrong i una ocasió sobre la botzina del descans de Bona que Manu Martín va frustrar.
 
Després de la mitja part van venir les males notícies: al 54' Sergi Moreno va culminar un contraatac que va suposar l'1-0 i la reacció del Palamós no va acabar d'arribar mai. Malgrat les substitucions el Degà va continuar molt espès en atac i ja, amb l'equip a la desesperada, es va encaixar el 2-0 definitiu, obra de Toti. Al finalitzar el parttit Joan Màrmol es mostrava més crític que mai amb ell mateix pels canvis fets, però apuntava implícitament també cap a l'actitud mostrada per alguns dels seus homes.
 
Amb la derrota i el cabreig conseqüent els palamosins van tornar a casa de buit i amb molta feina per fer per afrontar una complicada propera cita. Toca repetir com a visitant al camp del Sabadell B, un conjunt que, com el Castelldefels, s'està aferrant a la vida des de la part baixa de la taula i és més perillós que mai.