El Palamós juga aquest dimecres el partit pendent al camp del Sant Andreu

El Palamós marxa demà a Barcelona amb la salvació a tocar. Els de Joan Màrmol visiten aquest dimecres el difícil camp del Sant Andreu d'on si tornen amb la victòria sota el braç es podrien, a més, col·locar a dos punts del play-off d'ascens.
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Màrmol, Entrenador del Palamós
 
A 24 hores de disputar aquest partit corresponent a la jornada 25, el míster es mostra molt a l'espectativa del que es trobarà al terreny de joc. Els dos equips, Palamós i Sant Andreu, arriben a aquest partit després d'un fort desgast. A aquestes alçades de la temporada les condicions físiques no estan al 100% i al Palamós li hem de sumar que va acabar el derby amb un home menys per doble amonestació. Màrmol sap que el factor camp jugarà a favor dels quadribarrats, el públic serà clarament el jugador número 12, un fet que sumat a el bon equip que tenen i al que s'estan jugant fa que el matx sigui dels més complicats de la temporada.
 
Màrmol que no s'ha volgut avançar a donar cap indici de com serà la convocatòria, assegura que dependrà de com vegi els jugadors en acabar la sessió d'entrenament. De tota manera considera que el partit exigirà molt ritme i que, per tant, els jugadors amb més rodatge serien els que més números tenen a saltar en l'11 inicial.
 
El partit es disputarà aquest dimecres a les 8 del vespre i es podrà veure en directe a Televisió Costa Brava.