El Terracotta Museu tanca un bon primer any i encara un 2017 ple de projectes

El Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà tanca amb una valoració molt positiva el seu primer any després del gran període de reformes viscut entre els anys 2010 i 2015 a l'antiga fàbrica de ceràmica que ocupa. Prop de 8.000 visitants s'hi han acostat al llarg del 2016 i s'espera que aquesta xifra vagi a l'alça a partir d'ara.
 
This text will be replaced
 
Més enllà de l'assistència de públic, però, s'agafa la valoració que aquest fa del museu com a principal barem de mesura. La resposta general és de satisfacció amb el resultat visible d'unes obres de gran magnitud.
 
Els assistents al Terracotta són de perfils molt variats: des d'amants de la ceràmica, fins a turistes que se senten atrets per l'edifici al passar-hi pel davant. El gran gruix de públic, però, prové dels sectors escolars i de la tercera edat i les activitats destinades a aquests grups són una de les vies en les que més s'està treballant per donar a conèixer el museu.
 
Pel que fa al 2017 que ara s'ha encetat es vol seguir apostant per la política d'exposicions temporals vigent. A partir del 4 de febrer s'hi podrà veure una retrospectiva dedicada a la ceramista bisbalenca Rogenca. Durant el període d'estiu s'hi exposarà l'obra de l'artista italià afincat a Palafrugell Tano Pisano i cap a finals d'any hi tindrà lloc una exposició antològica sobre la família Vila-Clara.