Més de 8.000 persones cridades a les urnes en el procés de pressupostos participatius de La Bisbal

L'urna està a punt , les opcions són damunt la taula i la decisió està a mans de la ciutadania de La Bisbal.  Aquest dilluns s'ha obert el període de votacions per escollir 3 de les 10 propostes d'inversió que han sorgit d'un procés de participació ciutadana inèdit, en què des de la primera fins la darrera fase han estat a mans de la ciutadania. 
This text will be replaced
 
Els bisbalencs i bisbalenques podien fer propostes d'interés general, dins les competències municipals i per un import màxim de 50.000 euros, a través d'assemblees de barri i el web municipal.
 
Totes les propostes van ser estudiades i quantificades pels tècnics municipals i se'n van extreure 30 que van ser discutides en una assemblea ciutadana. D'aquí en van sortir les 10 propostes que es porten a votació fins el 18 de desembre.
 
Al ser la primera vegada que es fa un procés d'aquest tipus des de l'Ajuntament estant a l'expectativa de la participació per detectar allò que s'ha fet bé i allò que es pot millorar. No esperen una participació massiva però sí que deixen clar que és un model que seguirà en els propers anys. 
 
Unes 8.800 persones a partir dels 16 anys estan cridades a les urnes.

Notícies relacionades