La Bisbal d'Empordà presenta el Pla Local de Joventut 2017-2019

Aquest divendres s'ha presentat el Pla Local de Joventut de la Bisbal d'Empordà. Un pla nacional que s'emmarca dins el període 2017-2019 i que recull una sèrie d'objectius i possibles línies de treball per tal de millorar aquelles mancances o problemàtiques detectades entre la joventut del poble. 
This text will be replaced
Intervé: Maria Roure, regidora de Juventut de La Bisbal d'Empordà
 
L'Ajuntament de la Bisbal ha treballat en la creació d'aquest pla amb l'ajuda de tècnics i professionals però sobretot amb l'opinió del jovent de 12 fins a 30 anys que va poder dir la seva en tres assemblees que es van organitzar per aquest motiu. Una diagnosi prèvia que va detectar diverses mancances per tal d'elaborar aquest nou pla.
 
Una de les accions que ja s'estan duent a terme és la creació de l'espai jove, ara mateix inexistent a Bisbal. A més de ser una demanda directa de la joventut del poble, des de l'Ajuntament es valora aquest projecte per ser un espai de cohesió social.
 
Un altre dels punts essencials és la participació ciutadana d'aquest segment de la població. Ja s'han planificat dues assemblees generals per tal que tot el jovent que hi vulgui participar exposi les seves idees i propostes de manera vinculant. A banda d'aquests punts, altres línies que recull el pla són l'educació, la cohesió social i inclusió i l'inserció laboral. El pla que es presenta aquest divendres però, és provisional encara està en període d'al·legacions.