Primera trobada entre els avis de La Bisbal i els alumnes de Forallac que s'han cartejat

Aprendre valors, compartir experiències i esfondrar murs intergeneracionals. Els alumnes de cicle mitjà de l'Escola de Forallac han visitat aquest dimarts alguns dels usuaris de la residència geriàtrica Zoilo Feliu de La Bisbal d'Empordà amb qui s'han estat cartejant. 
This text will be replaced
Interven: Anna i Núria / Marc Quer, professor de l'Escola Forallac / Mar Lavado, educadora social de la residència geriàtrica Zoilo Feliu
 
En una vetllada carregada d'emoció, nens i nenes han portant un present als seus amics per correspondència així com diverses fotografies per explicar-los com és la seva vida. 
 
La llavor del projecte surt de l'Escola Forallac, que enlloc de treballar les cartes a classe forma convencional van apostar per teixir lligams amb els avis de La Bisbal. Una experiència pensada per aprendre valors, sortir de l'aula i poder fer felices altres persones.
 
La visita a la Residència Zoilo Feliu ha acabat amb un pica-pica al pati on nens i avis han pogut seguir gaudint de la seva recentment descoberta companyia.