La Bisbal d'Empordà tindrà una seu de l'Agència Tributària Catalana

La Bisbal d'Empordà, Figueres i Santa Coloma de Farners tindran seu de l'Agència Catalana Tributària. L'1 de setembre es posaran en funcionament 19 oficines pròpies de l'Hisenda Catalana que sumant-hi les oficines compartides amb altres entitats recaptadores en seran una trentena.
 
INTERVÉ: Lluís Salvadó, Secretari d'Hisenda
 
El govern català segueix amb el desplegament territorial de l'administració tributària catalana i ha començat aquest dijous la ronda de visites als municipis on s'hi ubicarà oficina pròpia, una seu que donarà el servei integral de l'Agència Tributària. A més de les 3 oficines que tindrà la província de Girona s'ubicaran a Olot i Ripoll dues oficines més compartides amb Xaloc que és actualment l'entitat que recapta tributs des de la Diputació de Girona i els Consells Comarcals.
 
El govern català està dotant l'Agència Catalana Tributària de totes les competències que legalment avui són pròpies del govern català i prepara l'organisme per poder assumir nous impostos. Per això calemn recursos humans, es passarà de 430 treballadors actualment a 800 l'1 de setembre i del sistema informàtic capaç de gestionar impostos de caràcter massiu. Els mesos d'abril i maig es faran els processos de selecció del personal per les noves seus de l'Agència Tributària i durant el procés tindran prioritat els actuals treballadors de les oficines del registre de la propietat.