Tomeu Penya es guanya el públic de La Bisbal d'Empordà

Tomeu Penya, el que és segurament el cantautor mallorquí més apreciat a casa nostra, va fer parada aquest diumenge a La Bisbal d'Empordà. Al Teatre Mundial de la capital baixempordanesa s'hi van poder sentir els èxits d'ara i de sempre del músic de Vilafranca de Bonany
 
This text will be replaced
Intervé: Tomeu Penya, cantautor
 
Penya, combinant música i humor, intenta que a la gira d'aquest 2017 hi tinguin cabuda temes de gairebé tots els vint-i-vuit àlbums que ha publicat. És molt conscient, però, que per aconseguir l'espectacle proper i íntim que desitja no s'han d'oblidar les peces més reconegudes, com "Mallorquins i catalans", "Illes dins un riu" o "El dimoni dins jo".
 
Malgrat agrupar els concerts d'aquesta temporada sota la idea d'una gira, és el mateix Penya el que reconeix que no se sent còmode amb aquesta paraula, i és que declara que no es pot parlar de gira si no s'ha parat mai d'actuar. En aquest sentit el mallorquí, incombustible, es veu a si mateix en el millor estat de forma de la seva carrera. 
 
Sobre l'escenari bisbalenc Tomeu Penya va comptar amb la veu de Simó Rabassa, un músic i amic que l'ha acompanyat pràcticament sempre en tots els tipus de formats i espectacles que Penya ha ofert al seu públic.