Jaume Guillamet presenta la biografia del seu besavi, el cronista Narcís Lloveras

Narcís Lloveras va ser un periodista republicà que se'l pot considerar el cronista republicà de La Bisbal d'Empordà durant els anys 20 i 30. El seu besnét, el catedràtic de periodisme de la  Universitat Pompeu Fabra Jaume Guillamet i Lloveras ha escrit la biografia de Narcís Lloveras

de qui en sabia que havia sigut periodista com ell i investigant va trobar material per fer-ne un llibre. En total va trobar 820 cròniques, una cinquantena de les quals es troben dins del llibre publicat.

This text will be replaced

INTERVÉ: Jaume Guillamet, catedràtic de periodisme a la UPF i autor de la biografia

 
El llibre conté una primera part sobre la biografia del cronista Narcís Lloveras i una segona part que ressegueix la història del país des de La Bisbal.
 
A la presentació del llibre no hi faltava el seu autor acompanyat per l'alcalde de La Bisbal Lluís Sais, el professor i escriptor Xavier Cortadellas i el president de la Fundació Josep Irla editora del llibre, Joan Manuel Tresserras.
 
La presentació del llibre es va fer a l'Arxiu Comarcal de La Bisbal, el primer lloc on Jaume Guillamet va anar a cercar informació sobre el seu besavi que amb 60 anys va anar de voluntari a la guerra civil per fer cròniques des del Front d'Aragó.