La Bisbal estrena un jardí de flors de ceràmica per dinamitzar L'Aigüeta

La primavera ja ha arribat a La Bisbal d'Empordà i ho ha fet en forma de flors de ceràmica bisbalenca a la zona de la glorieta que dona accés al carrer de l'Aigüeta, una de les vies comercials de la ciutat que en el seu dia van tenir més pes i que ara La Federació del comerç de La Bisbal està intentat tornar a posar a la primera línia. 
This text will be replaced
Intervé: Marc Carreras, President de la Federació del Comerç de La Bisbal
 
Desenes de flors de ceràmica han crescut a al gespa del giratori de l'Aigüeta i han acomiadat l'hivern a la capital baixempordanesa. Aquesta instal·lació és la primera d'un conjunt d'actuacions que es duran a  terme a nivell decoratiu a l'Aigüeta en els propers cinc anys per fer-li un rentat de cara. Altres feines que es faran seran la implantació de noves jardineres de ceràmica o la restauració de diverses façanes. 
Per presentar el nou jardí ceràmic els comerciants bisbalencs han comptat amb el suport de les principals entitats culturals locals, que han celebrat una cercavila amb parada final a la plaça Carles Bech, just al costat d'on s'inauguraven aquestes creacions. Les associacions participants han estat els Voltors, els Dracs, els Geganters i els Amics de l'Àliga. 
 
El final de la cercavila ha estat amenitzat amb un vermut musical, on tothom ha pogut picar i beure alguna cosa al ritme de la música dels Juke Bocs.