Un centenar d'atletes participen a la Duatló de La Bisbal

Amb l'arribada de la Primavera i aquest sol pre-estival els esports a l'aire lliure prenen un altre caire. Segona edició de la Duatló de La Bisbal amb èxit de participació, augmentant el nombre d'esportistes que hi van participar l'any passat. Més de 100 atletes van còrrer pels paratges dels voltants de la capital de comarca en una ruta amb algunes novetats importants.

This text will be replaced

Intervenen: Àlex Gil, encarregat secció Duatló; Xavier Ponsetí, president CE La Bisbal

Santi Martínez ajudat per Magí Bou es va endur la primera posició en la categoria de parelles amb un temps d'una hora 32 minuts i 50 dècimes. En segon lloc van quedar Frederic Tejedor assistit per Carles Costa i en tercera posició Marçal Mallolís assistit Nil Mercader. La primera dona va ser Anna Sierra assistida per Raul Sierra. Pel que fa a individuals Albert Torrras va ser primer amb una hora 35 minuts 40 dècimes. El podi el van completar Marc Cierera i Dani Salvà.

La duatló tenia 4 km de còrrer, 20 de BTT i de nou 2 km per còrrer en  dues voltes. És a dir, el públic va poder veure dos cops els atletes.

La Duatló va ser organitzada pel Centre Esportiu de La Bisbal. Un club amb 31 anys d'història que aplega diferents esports, en especial el Tennis.
Des de l'organització es van mostrar molt satisfets per la participació d'esportistes a la duatló.

Una vintena de voluntaris van assistir als esportistes i els van donar botifarres i begudes a l'arribada.