Lax'n'Rock pels alumnes de La Bisbal

Amb els acords de l'èxit 'Tinc fam de tu' els Lax'n Busto han arrencat aquest dijous a La Bisbal d'Empordà un espectacle dirigit als alumnes de les escoles i de l'institut.
This text will be replaced
 
Fa 7 anys que Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, dos dels fundadors del grup, van iniciar el projecte 'Lax'n Rock a les aules'. Els dos músics han combinat actuacions amb explicacions de com és la seva feina, com ha canviat i quins valors se'n desprenen. Les noves tecnologies ens permeten tenir un àlbum musical en un clic i els Lax'n Busto han reivindicat la feina que hi ha al darrere d'aquest gest.
 
Els alumnes escoltaven encisats els membres d'un grup que ha escrit part de la història del rock català. Els músics per la seva banda combinaven explicacions amb imatges i actuacions i tot amb l'objectiu de transmetre als joves estudiants els valors de la responsabilitat, l'esforç, la constància, creativitat i treball que hi ha darrere la professió.
 
Els Lax'n Busto han ofert dues sessions d'aquest mateix espectacle, primer pels alumnes de 5è i 6è i després pels de 1r i 3r d'ESO. Els alumnes encantats amb la proposta que portaven dies esperant i els professors i tècnics tan o més emocionats per reviure temes com aquest.