Visites guiades a l'Empordà més autèntic

4 propostes turístiques guiades per conèixer l'Empordà més autèntic. Cinc municipis de l'interior de la comarca, units en una mateixa marca turística, han desplegat un conjunt de propostes per atraure turisme a l'Empordanet. 

Intervenen: Josep Sala, alcalde de Forallac; Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat

La Bisbal, Forallac, Ullestret, Cruïlles Monells i Sant Sadurní de l'Heura i Corçà fan front comú des de Visit Empordanet amb quatre puntals: Creativitat , Natura, Gastronomia i Patrimoni Històric. Aquests són els 4 ítems de les propostes d'escapada creativa, a la natura, gastronòmica i a pobles amb encant. 
 
El Visit Empordanet ve acompanyat d'una pàgina web amb tota la informació turística i una guia d'allotjaments i restaurants. Pel que fa a les visites guiades es proposen activitats com el Clot de Sant Julià, el dòlmen de Fitor, rutes en bici o cavall, vol en globus, el Terracota Museu, el poblat ibèric d'Ullestret o el recinte medieval de Sant Miquel de Cruïlles entre d'altres.  Tot un conjunt de propostes que es poden promocionar conjuntament gràcies a la bona entesa dels ajuntaments participants. 
 
Els productes de proximitat són un dels elements essencials de la proposta turística de l'Empordanet i de fet la gastronomia, tant pel que fa als restaurants, com els productors ecològics són un puntal de la promoció.