La Fira del Circ té un impacte econòmic de 650 mil euros

La Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà va generar un impacte econòmic de 650 mil euros, aquesta és la dada que s'extreu del primer estudi encarregat per saber quin és l'impacte real d'aquest esdeveniment tan multitudinari i que ja té 21 anys d'història.
This text will be replaced
INTERVÉ: Carles Puig, regidor de Cultura // Eva Gasull, portaveu de la Fira del Circ
 
L'Ajuntament va encarregar a una empresa externa aquest estudi i a través de diferents enquestes fetes durant la fira passada saben que el municipi rep 23 euros per cada euro invertit per l'organització. A més la fira genera una dotzena de llocs de treball. Altres dades que s'han conegut a través de l'estudi són que els visitants valoren amb una puntuació d'excel·lent, gairebé un 9 sobre 10 la fira. Els espectadors són repetidors i en un 44% són bisbalencs. Més dades,  més del 90% de la gent coneix la fira a través del boca orella.
 
 
Els organitzadors feia temps que demanaven que es fes aquest estudi per posar números reals a una fira que surt de l'organització d'un grup de voluntaris que saben de fa temps que aquesta fira és molt important pel municipi. Amb les dades positives a la mà des de Fira del Circ volen acosneguir patrocinadors que permetrien fer encara més millores a una fira que ara amb les dades a la mà ja saben que està molt bé.
 
La fira del circ 2017 se celebrarà del 15 al 17 de juliol i mantindrà l'estil que des de fa més de 20 anys caracteritza aquest esdeveniment cultural i festiu. Espectacles de circ al carrer i gratuïts per apropar la cultura a tothom. El pressupost de la fira és de 117 mil euros dels quals 44 mil els aporta l'Ajuntament de La Bisbal, 25 mil la Diputació de Girona, la Generalitat 20 mil i la resta a través de recursos propis que genera la fira.