El Terracotta Museu debuta en el Dia Internacional de l'Art

Debut del Terracota Museu en el dia internacional de l'Art. El centre artístic de La Bisbal va organitzar aquest cap de setmana diverses activitats per donar a conèixer esl artistes i mestres de la ceràmica contemporània bisbalenca. 
This text will be replaced
 
Intervé: Xavier Rocas, director Terracotta Museu
 
Concretament el dissabte els visitants van poder conèixer de primera mà els artesans en el seu espai de creació i treball. Es van poder visitar tallers com el de  Ceràmica Francesc Figueras i Fills, l’Estudi Ceràmic [ba_Ro] i el taller de Joan Raventós a Vulpellac; el taller de Lisette a Esclanyà; el taller de Bussoga a Sant Jordi Desvalls; i el de Martin Ley a Peratallada.
 
Diumenge es va fer una jornada de portes obertes i dues visites guades. Una a l'exposició temporal Rogenca, argila i foc a càrrec de l'artista Antònia Roig i el comissari Joan Raventós i l'altra a l'espai que el museu cedeix als membres de l'Associaciód e Ceramistes de La Bisbal amb els ceramistes Joan Raventós i David Rossell.
 
L'acollida va ser bona i des del Museu asseguren que els artistes van sortir molt satisfets del contacte amb el públic. 

Es celebra en motiu de la mort de Leonardo Da Vinci

El dia Internacional de l'Art es celebra amb l'objectiu d'apropar el món de les arts visuals a la ciutadania. Es fa el 15 d'abril perquè és la data en la que va nèixer Leonardo Da Vinci el 1452. Aquesta jornada es va fixar el 2011 per part de la UNESCO.