30 expositors a la XI Fira Antic Empordà

Amb el binomi antic i disseny, torna a la Bisbal d'Empordà l'11 edició de la Fira Antic Empordà, un certamen de referència en el sector de les antiguitats, els brocanters i la restauració amb més de 30 expositors.

Intervenen: Daniel Sabater, director de Fira Antic Empordà / Gemma Pasqual, regidora de promoció econòmica

Del 13 al 17 d'abril, col·leccionistes d'arreu tenen una cita amb la qualitat, l'exclusivitat i l'estètica, valors en auge en una època en què el disseny i la originalitat estan de moda. 
 
Si bé l'Empordà és terra d'antiguitats, la Bisbal d'Empordà disposa d'un ampli ventall de professions especialitzades en les antiguitats i el disseny. Si hi sumem la presència d'un nombre important d'antiquaris i brocanters a la zona, neix una fira única en el seu sector. 
 
La FiraAntic es celebra de forma bianual i ja a la darrera edició, la del 2015, va aplegar 5.000 visitants. Des de l'organtizació esperen que la recuperació econòmica que es respira en els darrers temps ajudi a superar aquesta xifra. 
 
Paral·lelament a FiraAntic es celebren a La Bisbal activitats complementàries com la 8a edició de la campanya gastronòmica "Receptes de l'àvia: la cuina del xupxup", així com activitats al Terracotta Museu, tallers i visites guaides en diferents espais.