Tradició, creació, innovació i artesania esdeven la recepta de l'èxit de Galetes Graupera

La tradició i l'entrega per la feina han convertit a Galetes Graupera de La Bisbal d'Empordà en més que un negoci familiar. Amb avui la sisena generació al capdavant de l'empresa, Galetes Graupera continua sent aquella botiga per la que s'ha de passar si es visita la capital del Baix Empordà.
This text will be replaced
INTERVÉ: Teresa Colomer, Galetes Graupera Esdevé un negoci amb més d'un segle d'història, de fet, hi ha documents que situen els seus origens en època medieval. Tot i que els seus inicis no la trobem on es troba avui, des dels anys seixanta que la botiga està situada sota les emblemàtiques voltes de la ciutat i continua sent un lloc de peregrinatge dels turistes.
 
La innovació i creació constant però sense perdre mai l'artesania i la tradició han fet que aquest negoci totalment familiar fos capaç d'elaborar més d'una seixantena de classes de dolços. Malgrat la gran varietat, els bescuits fullats esdevenen la recepta més antiga i alhora la més demanada.
 
L'àmplia família que es dedica a l'elaboració de les les galetes així com la vocació i l'entrega en tot el que envolta aquest negoci garanteix que Galetes Graupera té el futur assegurat.