Pau Campos i Xevi Salvador: De l'esport semiamateur a la competició professional

De l'esport semiamateur a la competició professional. Triple salt mortal dels bisbalencs Pau Campos i Xevi Salvador que inicien una nova aventura a l'handbol de primera divisió de Romania. Ho fan amb la xarxa de conèixer l'esport i en el cas de Campos d'haver aconeguit la proesa de pujar i mantenir un club com el Bordils a la Segona Divisió de l'Handbol espanyol. 
This text will be replaced
Intervé: Xevi Salvador, expreparador físic Palamós CF; Pau Campos, exentrenador CH Bordils
L'exentrenador de l'equip del Gironès i el fins ara preparador físic del Palamós han acceptat l'oferta d'un club punter del país transilvà, que encara no volen revelar, i d'aquí pocs dies fan les maletes per signar oficialment l'inici de la seva nova vida. 
 
Qui canviarà més radicalment de vida serà Salvador. Del futbol amateur a l'handbol professional,  de Tercera Divisió amb els peus a la Champions d'handbol. Serà l'home de confiança de Pau Campos, que va posar com a condició tenir-lo al seu staff tècnic. 
 
Que els dos hagin arribat a Romania no és casual. La marca de la lliga Asobal està molt ben valorada a nivell internacional i a diferència de casa nostra a l'estranger ofereixen unes condicions més bones als entrenadors que escullin anar a l'aventura. 

Una nova cultura de l'handbol

El tàndem Campos Salvador intentarà introduir una nova cultura de l'handbol en un país en el que aquest esport és el segon després del futbol. A Romania s'estila el joc directe i individual i intentaran complementar aquestes característiques amb el joc d'equip, més tàctic que físic.
 
A Romania els dos tècnics hauran de conviure amb la pressió de les victòries, el focus mediàtic i la fiscalització d'uns aficionats, directius i entorn que busquen resultats. Triple salt mortal que entomen amb la confiança d'aquell qui sap que treballa bé.