Georgina Garcia s'endú el Torneig Internacional de Tennis Femení de La Bisbal

Georgina Garcia es va alçar amb la victòria en el Torneig Internacional de Tennis de La Bisbal. La jugadora barcelonina, en un estat de forma envejable, va derrotar Estrella Cabeza per tres sets (6-2, 0-6 i 6-4).  Garcia es va treure l'espina clavada de no haver derrotat mai a l'andalusa en partit directe i ho va fer per la porta gran. 
This text will be replaced
 
La guanyadora va començar molt forta amb un servei potent i dominant el joc. Va resoldre bé les pujades a la xarxa i va fer valer la seva alçada d'1'90 per imposar-se a la pista. En el segon set Cabeza va despertar i entrar de ple al partit, va començar a respondre al servei de la barcelonina i forçar-li errors. 
 
Va ser en el tercer set quan Garcia va tornar a liderar el partit aprofitant el cansament físic de la seva rival, que va disputar la fase prèvia.  Tot i això l'andalusa, va demostrar una fortalesa mental envejable, i no li va posar fàcil en un tercer set molt disputat. 
Aquest és el tercer títol individual de la jugadora de 25 anys després de guanyar a Hammamet, Monzón i La Bisbal. És la número 244 del rànquing ITF del tennis femení. 

Torneig amb noms destacats

El torneig s'ha celebrat del 13 al 21 de Maig amb dues rondes i 25.000 dòlars en premis, el doble que en la primera ediciód e l'any passat. Està inclós dins el circuit femení de la ITF i puntua pel rànquing mundial de la WTA.
 
Hi van participar 48 jugadores i la fase final va ser de 32. Ha tinguts noms destacats del tennis femení com Diaana Negreanu, Estrella Cabeza, Gabriela Ce, la guanyadora de la primera edició Renata Zarazua, Julia Grabher, la begurenca Paula Badosa, Hibbi Mayo o la guanyadora Georgina Garcia. El torneig va ser emès en directe per TV Costa Brava.