110 vehicles participen al 32è Rally Empordà

El Rally Empordà va arribar a la seva 32a edició aquest cap de setmana. Per setè any la prova tenia seu a La Bisbal d'Empordà i, una vegada més, es va convertir en una de les cites més nombroses del Campionat de Catalunya de Ral·lis.
 
This text will be replaced
Intervé: Conrad Font, Escuderia Baix Empordà
 
La Bisbal ostenta el rècord d'inscripcions en una prova del campionat català, aconseguit l'any passat amb 126 vehicles. Enguany la xifra també va ser bona, de 110 cotxes participants en aquest cas. En part és així perquè molts pilots de perfils variats i categories de competició diverses tenen la tradició de trobar-se en aquesta cursa. 
 
D'aquesta manera, en Rally Super Sport es van imposar Jordi Gelabert i Albert Sánchez. En Ral·li Esprint, mentrestant, els guanyadors van ser Sergi Pañella i César Crespo. Pel que fa a la Copa Pirelli, la prova se la van emportar Climent Domingo i Joan Venceslao, mentre que al Volant RACC el tàndem guanyador va ser l'integrat per Josep Bassas i Sergi Brugué i al Michelin Challenge els primers classificats van ser Pau De Las Heras i Gerard Alsina, que també es van imposar en la classe 3 del Campionat de Catalunya, la més nombrosa de les tretze categories presents.
 
Amb sortida a La Bisbal, es van haver de fer dues voltes al recorregut que passava per punts mítics pels aficionats del motor a la zona de les Gavarres, com La Ganga, Santa Pellaia i Els Àngels.