La Fira de Circ al Carrer de La Bisbal rep 30.000 visitants

La 22a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà ha tornat a viure aquest cap de setmana una edició multitudinària. Com ja ve essent habitual en els darrers anys, al voltant de 30.000 persones s'han reunit a la capital baixempordanesa entre el divendres i el diumenge. 
Intervenen: Eva Gasull, Portaveu Fira / Albert Prats, Organització FiraBar
 
Seixanta-cinc espectacles d'una quarantena de companyies i disciplines ben diferenciades, la gran majoria d'ells gratuïts, s'han pogut gaudir als carrers bisbalencs. Han destacat especialment les estrenes de 'Suite', de Pepa Plana, 'In-confort', de la Cia Du'k'to i C&C Cia, 'Equilibri ma a ma', de la companyia Uno Más,  o 'Be God Is' de la companyia Espai Dual. També han estat molt multitudinaris l'espectacle inaugural "La Rue de la Mort", de La Rotative i el frenètic "The Black Blues Brothers" de Circo e Dintorne. 
 
 
Un any més, per donar un nexe als diversos espais i funcions i cobrir també el petit format s'ha organitzat també el FiraBar, que programa espectacles propers i íntims dins els bars i restaurants bisbalencs. 
 
La 22a edició de la Fira de Circ al Carrer ha vist com creixia també l'Espai Escola, on escoles de circ de tot Catalunya presenten els seus treballs i que enguany ha comptat amb la participació destacada de l'Escola de Circ Trampoline 2000, de Ceret.