Volen l'estació d'autobusos de la Bisbal acabada el setembre del 2018

La nova i anhelada estació d'autobusos de La Bisbal d'Empordà ha d'estar enllestida el setembre del 2018 segons les previsions de la Generalitat. Per fer-ho possible, aquest dimarts s'aprovarà provisionalment per ple el Pla Especial Urbanístic d'Equipaments per regular-ne la construcció, un document que ja s'havia validat anteriorment però que ha patit certes modificacions. 
This text will be replaced
Intervé: Lluís Sais, alcalde de La Bisbal d'Empordà
 
La nova estació s'ubicarà a la carretera de Cruïlles, en uns terrenys encara cèntrics prop del Centre d'Atenció Primària. L'equipament podrà acollir fins a 4 autobusos i tindrà un disseny senzill. 
 
L'estació d'autobusos de la capital de comarca és una demanda llargament reivindicada ja que actualment els autocars s'aturen enmig de la carretera principal del municipi obstaculitzant la circulació de vehicles. 
 
Després de passar pel ple municipal, s'haurà d'esperar fins al mes de setembre perquè la comissió d'urbanisme validi el pla especial per la nova estació. Està previst que la Generalitat tregui a licitació la construcció de l'estació a finals d'any per tal de poder complir els terminis establerts i tenir-la enllestida passat l'estiu de l'any vinent.