Ezequiel Santalla guanya el XXII Obert Visió i Foc - Ciutat de la Bisbal

Ezequiel Santalla s'ha emportat aquest dissabte el XXII Obert Visió i Foc - Ciutat de la Bisbal i XIV Memorial Josep Maria Marquès. El tennista argentí de 17 anys s'ha imposat a Ignasi de Rueda amb el seu joc explosiu després d'una llarga i disputada final que ha acabat amb un 6-2/2-6/6-3 al marcador. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Josep Maria Lluc, Director de l'Obert Visió i Foc / Emili Bosch, Vicepresident Club Tennis La Bisbal
 
El Visió i Foc és un torneig que pertany al circuit gironí d'oberts. Al Baix Empordà també hi ha proves a Llafranc o al Tennis d'Aro, per exemple. De caire nacional i de modalitat obert, és a dir, en el que tots els jugadors amb llicència s'hi podien apuntar, el Visió i Foc està dotat amb 400 euros de premi pel guanyador, 200 pel finalista i 100 pels semifinalistes. Tot plegat fa que el nivell dels jugadors, la majoria molt joves, sigui bastant alt. 
 
Batejat també per catorzè any amb el nom de Memorial Josep Maria Marquès, arquitecte i soci fundador del Tennis La Bisbal, l'Obert és una de les moltes proves que aquesta temporada ha catapultat el club bisbalenc com un dels de més rellevància a nivell gironí. 
 
El XXII Obert Visió i Foc -  Ciutat de la Bisbal ha canviat enguany de dates. Anteriorment es feia pels volts de Sant Joan i aquest 2017, amb la modificació de calendari, ha comptat amb una participació a l'alça de 29 jugadors.