Trifon Poch se suma a l'equip del Bisbal Bàsquet

El Bisbal Bàsquet afronta la temporada 2017/18 en una nova categoria. Els bisbalencs van baixar el curs passat de Copa Catalunya a 1a Catalana i ara l'objectiu és competir al màxim en aquesta divisió. Per fer-ho el conjunt compta amb una plantilla molt renovada i l'ajuda d'un tècnic molt conegut al bàsquet gironí, Trifon Poch.
This text will be replaced
INTERVÉ: Trifón Poch, entrenador
 
Haver descendit de categoria ha fet que el gruix principal de jugadors de la temporada passada s'hagi vist modificat. Per diversos motius esportius i personals molts jugadors han marxat de La Bisbal i s'ha hagut de completar un equip d'última hora, això sí, amb l'idea de basar-lo amb homes de la casa. L'objectiu essencial és el de, com a mínim, mantenir la categoria. 
 
Per ajudar a créixer el club el Bisbal Bàsquet compta, a més, amb la col·laboració d'un entrenador històric del CB Girona: Trifon Poch. Poch té coneguts a La Bisbal i per això i per l'amor cap al bàsquet també s'ha ofert a formar els entrenadors, una tasca que a vegades troba a faltar.
 
El Bisbal Bàsquet comença el seu recorregut al Grup 3 de 1a catalana aquest diumenge a casa amb un derbi que l'enfrontarà al Salt B.