Detenen tres homes a la Bisbal per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra de la Bisbal van detenir dimecres passat tres homes de nacionalitat marroquina i residents a França per un delicte contra la salut pública.

Una patrulla d'agents de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana a la carretera C-66 a Vulpellac va veure un vehicle ocupat amb tres ocupants. El conductor del vehicle portava a l'orella una cigarreta que semblava feta de substàncies estupefaents, problablement marihuana. Els agents van aturar el cotxe a l'Avinguda de l'Aigüeta de la Bisbal per verificar la composició de la cigarreta i, com que els tres homes no portaven documentació, van ser traslladats a la comissaria per identificar-los. Un cop a les dependències policials, un dels tres homes es va intentar desfer d'una bossa que contenia dues tabletes d'haixix. Tot seguit van comprovar com un altre dels detinguts duia amagades dintre de la roba interior dues tabletes d’haixix de 100 grams cadascuna i diversos bitllets fraccionats. Al tercer dels acusats, també se li van requisar marihuana i més haixis. En total, els mossos van comissar 500 grams d’haixix, i prop de mil euros en bitllets fraccionats. Després de passar a disposició judicial, els tres homes van quedar en llibertat amb càrrecs. 

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà - La Bisbal van detenir el dia 15 de març, Abdelkader A, de 32 anys, Salim B, de 28 anys i Rachid A, de 36 anys, tots tres de nacionalitat marroquina i domiciliats a França, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar dimecres passat a les 17 hores quan una patrulla de mossos de paisà, que feia tasques de seguretat ciutadana per la carretera C-66 al terme municipal de Vulpellac, va observar un turisme ocupat per tres individus, el conductor del qual portava a l’orella esquerra una cigarreta que semblava confeccionada de substàncies estupefaents, possiblement marihuana.

La patrulla va aturar el vehicle a l’avinguda de l’Aigüeta de La Bisbal d’Empordà, per tal de verificar si la cigarreta podia contenir substàncies estupefaents. Quan els mossos van voler identificar els tres homes, aquests anaven sense documentació acreditativa, fet que va motivar que fossin traslladats a la comissaria per identificar-los.

Un cop dins la comissaria de La Bisbal, els agents van observar com un dels homes, Salim B, intentava desfer-se d’una bossa que intentava amagar, sense èxit, sota un banc de les dependències policials. Dins la bossa hi havia dues tabletes d’haixix d’uns 200 grams aproximadament.

Tot seguit a Rachid A, se li va trobar a l’interior de dos forats fets en els seus calçotets, dues tabletes d’haixix de 100 grams cadascuna i diversos bitllets fraccionats.

L’altre dels detinguts, Abdelkader A, portava una cigarreta de marihuana i una peça d’haixix d’uns 32 grams de pes.

Els mossos van comissar un total aproximat de 500 grams d’haixix, i prop de mil euros en bitllets fraccionats.

Els detinguts, a qui només a Rachid A li consten antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà el dia 16 de març, qui en va decretar llibertat amb càrrecs.