Cristina Ribera guanya el xec de 1000 euros en compres

La Unió de Comerciants de la Bisbal d'Empordà ha tancat la campanya de Nadal amb el sorteig del xec de 1000 euros per fer compres als comerços adherits a l'entitat comercial i una nova edició de Fira Rebaixes al carrer. Dues activitats que formen part del pla de dinamització comercial de la població que té dos objectius: fidelitzar clients i fer créixer el nombre de socis de la Unió.

Cristina Ribera, de la Bisbal d’Empordà, ha estat l’afortunada que ha aconseguit el xec de 1000 euros  de la campanya de Nadal de la unió de comerciants de la bisbal d’Empordà que agrupa 65 establiments de la capital de comarca. 

Ribera es podrà gastar mil euros en productes que haurà d’adquirir en els establiments que estan adherits a la Unió. El sorteig de la butlleta guanyadora s’ha fet aquest cap de setmana amb motiu de la Fira de Rebaixes que han celebrat els comerços del municipi. La Unió va decidir repetir la iniciativa després de l’èxit de la primera edició. 

La fira ha estat una de les moltes activitats que ha dut a terme o en les quals ha participat la Unió de Comerciants de la Bisbal durant aquestes Festes. Va celebrar una festa del Caga Tió o ha col·laborat a la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient. 

D’altra banda, com a tot arreu, aquest cap de setmana, els negocis de la Bisbal d’Empordà han donat el tret de sortida a la campanya de rebaixes d'hivern 2012. Però a la capital de comarca, ho han fet amb una botiga al carrer ón veïns i visitants podien mirar, remenar i comprar mentre passejaven pel nucli antic i Les Voltes.