Un dispositiu policial a la Bisbal acaba amb 82 identificats i 5 detinguts

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal, la Policia Local  i efectius del Cos Nacional de Policia es van coordinar el passat dijous 22 de desembre en un operatiu de seguretat a diversos establiments d’aquesta població.

El resultat d'aquesta operació conjunta entre els tres cossos policials van ser 82 persones identificades i 5 detinguts. 

L’actuació conjunta s’emmarca dins dels dispositius que es vénen realitzant periòdicament a diferents comerços de la població per prevenir delictes contra la salut pública (tràfic de substàncies), controlar la situació administrativa dels establiments i garantir el compliment de les ordenances municipals i les lleis d’estrangeria.

En aquest operatiu es van controlar dos bars i una botiga de catifes. En total es van identificar un total de 82 persones i es van aixecar tres actes administratives (una per manca de rètols i dues per tinença de substàncies). També es van obrir diligències a una persona que havia amagat un ordinador portàtil i més de 20 targetes de telefonia mòbil. Els mossos van comissar el portàtil i les targetes SIM per tal de comprovar la seva procedència i detectar algun possible delicte.

Per part del Cos Nacional de Policia es van controlar i traslladar a les dependències dels Mossos d’Esquadra de La Bisbal un total de 13 persones dins el marc de la llei d’estrangeria estatal. Allà es van trobar irregularitats en cinc de les persones traslladades i van quedar detingudes.

La coordinació i col·laboració entre els tres cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes delictives que es puguin produir.