Aparicio reparteix les àrees de govern de la Bisbal

El nou alcalde de la Bisbal d'Empordà, Oscar Aparicio, ja ha nomenat la junta de Govern Local i ha repartit les àrees de govern entre els regidors socialistes i els convergents, els dos partits que van tirar endavant la moció de censura aquest dimecres.

 Aparicio s'ha reservat Hisenda i patrimoni, Administració i Seguretat Ciutadana. Entre les regidories més importants, destaquen Carles Sanjosé com a nou regidor d'urbanisme i Xavier Dilmé com a responsable de les àrees de Via Pública i Promoció de la Ciutat.
El nou alcalde de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio, ha nomenat la regidora de CiU, Núria Anglada, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Bisbal. Igualment ha nomenat els membres de la Junta de Govern que seran Marta Carol, Eva Bassó, Jordi Gasull, Núria Anglada i Xavier Font. A més, en formaran part com a membres convidats, amb veu però sense vot, Albert Pacheco, Carles Sanjosé Bosch i Xavier Dilmé. Les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, es faran el 1er i 3er dimarts de cada mes a les set del vespre.
D’altra banda, l’alcalde, mitjançant un decret, ha conferit als regidors que es detallen les següents delegacions:

 Òscar Aparicio ha nomenat la regidora de CiU, Núria Anglada, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Bisbal. Igualment ha nomenat els membres de la Junta de Govern que seran Marta Carol, Eva Bassó, Jordi Gasull, Núria Anglada i Xavier Font. A més, en formaran part com a membres convidats, amb veu però sense vot, Albert Pacheco, Carles Sanjosé Bosch i Xavier Dilmé. Les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, es faran el primer i el tercer dimarts de cada mes a les set del vespre.

D’altra banda, l’alcalde, mitjançant un decret, ha repartit les àrees de govern entre els diferents regidors. El mateix Aparicio s'ha reservat Hisenda i patrimoni, Administració i Seguretat Ciutadana. Entre les regidories més importants, destaquen CArles Sanjosé com a nou regidor d'urbanisme i Xavier Dilmé com a responsable de les àrees de Via Pública i Promoció de la Ciutat. Xavier Font portarà Serveis Socials, Marta Carol, Cultura i Eva Bassó, Esports. Finalment, Jordi Gasull serà el responsable de Joventut, Cooperació i Participació Ciutadana.

A més de tinent d'alcalde, Anglada també serà regidora d'Ensenyament i responsable de la Biblioteca. I a partir de l'abril del 2014, prendrà el relleu a Aparicio i passarà a ser l'alcaldessa.