80 persones a la primera edició de "BESOCIAL"

El Consell Comarcal i la Universitat Oberta de Catalunya han organitzat a la Bisbal d'Empordà la primera edició del "Besocial", una jornada destinada al foment d'emprenedoria social. Diferents especialistes han explicat les experiències que s'estan duent a terme a tot el món i les claus de l'èxit en aquest àmbit.

 

Una vuitantena d’emprenedors i empresaris del Baix Empordà, de totes les edats, han participat a la primera jornada d’emprenedors que han convocat entre el consell comarcal i la universitat oberta de Catalunya amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria des del punt de vista social. 

L'activitat s'ha fet a la sala d'acte del teatre El Mundial de la Bisbal al llarg de tot el matí. El consell ha convidat diferents experts de la Universitat Oberta de Catalunya i del programa de suport a l'emprenedoria que han parlat de les microempreses en temps de crisi o la vessant social de l'emprenedoria amb l'explicació de diferents experiències que s'estan duent a terme a tot el món amb molt d'èxit. 

La voluntat del consell comarcal és que aquest tipus jornades tinguin continuïtat en propers anys, amb una trobada a la primavera i una altre a la tardor.