La Bisbal disposa aquest setembre del cinquè pont sobre el Daró

La Bisbal ja té nova passera sobre el riu Daró. El seu muntatge ha consistit en col·locar tres mòduls que es van instal·lar i soldar amb l'ajuda d'una grua.
El pont està equipat amb una il·luminació amb LEDS i connectarà la zona del Mundial amb la zona dels equipaments com la Biblitoeca, el futur Centre Cívic o la zona esportiva.
L'Ajuntament confia que aquest pont permetrà també connectar el barri antic amb la zona comercial de l'Aigüeta.
El pont ha de salvar una distància superior als 35 metres i està construit de forma que aguanti riuades sobtades del riu .La 
El nou pont sobre el Daró de La Bisbal

La Bisbal disposa aquest setembre d'una nova passera sobre el riu Daró. Serà el cinquè pont del municipi i permetrà connectar el barri antic amb la zona comercial de l'Aigüeta.

El seu muntatge consisteix en col·locar tres mòduls que s'instal·len i es solden amb l'ajuda d'una grua. El pont està equipat amb una il·luminació amb LEDS i connecta la zona del mundial, on hi ha l’aparcament del camp de futbol vell i el passeig Marimon Asprer, amb la zona de futurs equipaments com la Biblioteca Central Comarcal, el futur Centre Cívic i la zona esportiva.

El pont s’ha situat a meitat de distància entre el pont nou, a la C-66, i el pont de l’Embut, tangent a la rotonda que hi ha a la confluència dels carrers Agustí Font i Pompeu Fabra, de forma que queda sensiblement perpendicular a les dues ribes.

El pont ha de salvar una distància superior als 35 metres i és una estructura d’un sol tram sense piles intermèdies, cosa que n’ha facilitat la construcció i no suposarà cap impediment en les possibles avingudes del riu. El projecte del pont de vianants l’ha redactat l’equip Blàzquez Guanter Arquitectes. .