Les PAH de diferents pobles del Baix Empordà es manifesten a la Bisbal

Les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca de Palamós, Palafrugell i la Bisbal d’Empordà s'han manifestat a la Bisbal per demanar la nul·litat dels processos hipotecaris i la revisió de les clàusules dels contractes.

Primer s'han concentrat davant els jutjats de la capital de comarca on 25 famílies han presentat la documentació necessària per demanar la nul·litat i la revisió. I posteriorment, els manifestants s'han traslladat al mercat setmanal amb pancartes, samarretes i cridant consignes com ‘primavera verda’ o acusant al govern de no voler resoldre aquest problema social.

 

La situació de les famílies que han presentat la sol·licitud de nul·litat del seu procés hipotecari i la revisió de les clàusules del contracte es troben en diferents situacions. Algunes tot just han rebut l’avís i d’altres ja tenen data pel desnonament.

 

Els portaveus de les plataformes diuen que seguiran mobilitzant-se i donaran suport a les famílies que vulguin presentar la seva sol·licitud als jutjats. També han agraït que alguns jutges hagin començat a aturar els processos hipotecaris sense la necessitat de presentar cap sol·licitud per revisar les clàusules contractuals.