La Bisbal participa en una campanya per reforçar el comerç en el nucli antic

La Bisbal d'Empordà és un dels 17 municipis catalans beneficiaris de la llei de barris que participen en una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat dels nuclis antics. La campanya sota el nom, 'Barris antics, molts per descobrir, molt per oferir' enguany arriba a la tercera edició.

 

En total són 20 barris els participants i s'han triplicat els comerços adherits, amb un total de 1729 establiments que s'hi han sumat. Amb aquesta campanya conjunta es vol recuperar la centralitat comercial dels nuclis antic. Així de l'1 al 21 de juny, totes aquelles persones que comprin en establiments adherits a la campanya entraran en el sorteig de diversos regals, que van des de dinars en restaurants o entrades per fer visites turístiques fins a vals de descompte.

D'aquesta manera, el canvi de cara físic que han tingut aquests barris, com és el cas del de La Bisbal, al que se li ha fet una reforma integral emmarcada en el Pla de Barris que atorga la Generalitat, ara se li pot sumar aquesta iniciativa que ajuda a introduir canvis comercials que han de potenciar la seva activitat econòmica.

Segons el secretari d'Habitatge i Millora Urbana del Departament de Territori, Carles Sala, la campanya també respon a una nova manera d'entendre les ciutats, que ja ha oblidat l'obsessió pel creixement, per centrar-se en el parc ja construït.