La Bisbal serà una gran carpa de circ aquest cap de setmana

La Fira del Circ al Carrer de La Bisbal d'Empordà encara aquest cap de setmana la seva majoria d'edat. Els carrers de la capital de comarca es convertiran en una gran carpa de circ a l'aire lliure per on tenen previst superar els 35.000 assistents.

Després de 18 edicions, la Fira del Circ al Carrer s'ha consolidat com un dels festivals de circ amb més solera de Catalunya i l'Estat Espanyol i reconegut tant a casa nostra com arreu d'Europa.

Aquest any la fira proposa més d'una setantena d'espectacles amb companyies de primer nivell, moltes d'elles premiades i reconegudes, i companyies amb gran projecció.

La fira comptarà amb una àmplia representació de companyies també internacionals com el britànic Andy Snatch, un dels millors malabaristes d'Europa, els més que coneguts Duo Tobarich de Xile, Mr Banana de Canadà, Rasoterra de França o el Circo Pitanga.

A més enguany, la Fira del Circ recupera el Firabar amb set espectacles itinerants per diversos bars de la població.

Pels amants de les noves tecnologies, la Fira del Circ s'ha posat al dia estrenant un perfil d'Instagram (Firacircbisbal) i ha convocat un concurs de fotografies en aquesta plataforma amb el tema #firacirc2013.

Una edició que es presenta més reivindicativa que mai treient tot l'art al carrer.