Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El 'Desembruta el Daró' finalista d'uns premis europeus de prevenció de residus

El 'Desembruta el Daró' és finalista dels cinquens premis Europeus de la Prevenció de Residus. Aquest projecte mediambiental que es va fer l'any passat a l'entorn del riu al seu pas per la Bisbal ha estat escollit entre més de 12.600 activitats de 23 països diferents, 777 de les quals són de Catalunya.

This text will be replaced

El Premi Europeu de Prevenció de Residus distingeix iniciatives tenint en compte criteris d’originalitat de la proposta, el seu caràcter innovador, l’adaptabilitat a d’altres contextos regionals o locals, la mobilització del públic, l'objectiu i la durada

El Projecte organitzat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la Fundació per a la Prevenció de Residus i Consum Responsable, i amb el suport del Consorci de les Gavarres, va consistir en la neteja de residus d’un tram del riu Daró i la presentació de l’aplicació mòbil 'Desembruta' per a localitzar i denunciar els abocaments incontrolats de residus a territori.

L'Agència Catalana de Resudis va seleccionar sis candidats dels quals tres han passat a la final europea. Són el mercat d'Intercanvi de joguines de les escoles de Vic; el projecte 'Caçador de Trastets' de Javier Ruiz Rojas i el 'Desembruta el Daró'.

Notícies relacionades

El projecte 'Desembruta el Daró' candidat al Premi Europeu de la Prevenció de Residus