Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

1.800 infants i joves participen a la Trobada d'escolta i guia de la Demarcació de Girona

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la capital del Baix Empordà una trobada general extraordinària dels 25 agrupaments d'escoltes i guies que integra la Demarcació de Girona.
This text will be replaced
  
 
L'objectiu d'aquesta reunió ha estat demostrar que l'escoltisme gironí està molt viu i que d'ençà de la darrera trobada, celebrada 6 anys enrere, s'ha passat de 1.200 a 1.800 infants i joves que el practiquen. 
La voluntat dels organitzadors de la trobada d'aquest cap de setmana ha estat fer xarxa perquè els diferents amants de l'escoltisme es coneguessin entre ells i aprenguessin a treballar en equip. Per aquest motiu, dissabte es van fer tot tipus d'activitats per potenciar els lligams entre els joves com jocs populars, neteja del riu, debats socials o una cercavila. 
 
En totes les activitats, s'hi va posar l'accent tradicional. 
 
Diumenge, per acomiadar la trobada, es va organitzar un gran pati de tallers al passeig de La Bisbal d'Empordà amb tot tipus d'activitats de lleure, artístiques o didàctiques que va ser tot un èxit. En total, es van portar a terme 95 tallers que van aconseguir posar l'escolta i la guia en el punt de mira de la població. Les institucions es mostraven molt satisfetes del resultat la iniciativa, de la qual es va poder beneficiar tot el municipi. 
 
Des de l'organització de la trobada d'escoltes i guies van fer un balanç molt positiu de la participació a la reunió, a la qual van acudir 24 dels 25 grups de la Demarcació de Girona.