Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Comença la IV campanya per fomentar el comerç al nucli antic

La Bisbal d'Empordà és un dels 23 municipis catalans beneficiaris de la llei de barris que participen en una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat dels nuclis antics.
La campanya sota el nom, 'Barris antics, molts per descobrir, molt per oferir'  enguany arriba a la quarta edició.
 
This text will be replaced
 
La campanya respon a una nova manera d'entendre les ciutat, que ja ha oblidat l'obsessió pel creixement, i ara es centra en potencar el parc ja construït. La campanya ha de servir per recuperar la centralitat comercial dels nuclis antics. Fins el 20 de juny  totes aquelles persones que comprin en establiments adherits a la campanya entraran en el sorteig de diversos regals, que van des de dinars en restaurants o entrades per fer visites turístiques fins a vals de descompte. El sorteig de la campanya es farà coincidir amb la cloenda del Festival Daró Folk. 
 
D'aquesta manera, el canvi de cara físic que han tingut aquests barris, com és el cas del de La Bisbal, al que se li ha fet una reforma integral emmarcada en el Pla de Barris que atorga la Generalitat, ara se li pot sumar aquesta iniciativa que ajuda a introduir canvis comercials que han de potenciar la seva activitat econòmica.