Albert Nieto i Judith Vives guanyen l’Obert Visió i Foc Ciutat de la Bisbal d’Empordà

Albert Nieto i Judith Vives s'han proclamat els guanyadors de la vintena edició de l'Obert Visió i Foc Ciutat de la Bisbal d'Empordà.

A les finals, Nieto s'ha imposat a Jaume Santó, a la categoria masculina, i Vives, a Polina Miroshnichenko, a la femenina.

Els responsables del Centre Esportiu Club de Tennis La Bisbal, es mostren molt satisfets amb l'èxit de participants, una cinquantena de jugadors i jugadores de totes les edats, i la implicació dels patrocinadors que ha permès ampliar la dotació econòmica dels premis. En total, s'han repartit més de 1.100 euros en premis.

El campió masculí, Albert Nieto, s'ha endut 400 euros, el sots-campió masculí, Jaume Santó, 200 euros i els semifinalistes 100 euros. I la campiona femenina, Judit Vives, 200 euros i la sots-campiona, Polina Miroshnichenko, 100 euros. L'organització ha obsequiat a tots els participants, la majoria nois, amb diferents obsequis i han entrat en el sorteig de diversos regals.

La procedència dels jugadors ha estat diversa. La majoria ha estat catalans però també d'altres països de la Unió Europea. Alguns d'ells repeteixen cada any. El torneig s'ha allargat una setmana i celebrat a les instal·lacions del Centre Esportiu Club Tennis La Bisbal.