30.000 persones van passar per la Fira del Circ

30.000 persones van passar per la Fira del Circ de La Bisbal. El certàmen, que es va celebrar durant aquest passat cap de setmana, va arribar a la seva XIX edició amb un nombre de públic similar al d'altres anys, si ve diumenge, degut a la pluja, el ritme de visites va disminuir.

VÍDEO EN PROCÉS

La meteorologia, com l'any passat, va tornar a fer la guitza a l'organització. Divendres i dissabte molta gent es va acostar per la capital de la comarca i si no hagués plogut diumenge segurament s'haguéssin superat els 35.000 visitants de fa dos anys. El rècord històric de la fira.

A causa del mal temps molts dels espectacles de diumenge es van haver d'anul·lar i d'altres es van haver de traslladar en llocs coberts com el Teatre El Mundial.

Malgrat tot l'organització va un balanç molt positiu de la dinovena edició de la Fira tant pelq ue fa a les visites com pel que fa a la qualitat i varietat de les propostes programades.

Setanta espectacles en trenta espais de la ciutat 

La Fira del Circ de La Bisbal tenia programats setanta espectacles en trenta espais de la ciutat. Hi havia pràcticament tots els elements del circ com clowns, màgia, acrobàcia o equilibrisme entre d'altres.   Pràcticament tots els espectacles de la Fira del Circ són gratuïts excepte dos que tenen preus reduïts.

La Fira del Circ també té espai per institucions solidàries com Xarop Clown, el grup de pallassos d'hospital van ser presents a La Bisbal per difondre el que fa la seva organització.

De cares a l'any que ve, l'organització afirma que ja té idees per celebrar el que serà el vintè aniversari però que encara és d'hora per avançar res. 

Notícies relacionades

La Bisbal es converteix en una gran carpa de circ (18-07-2014)

Engega la XIX Fira del Circ (17-07-2014)

Més de 32.000 persones passen per la XVIII Fira del Circ

La Fira del Circ de La Bisbal, premi Nacional de Circ (11-07-2012)